Az Bor-Schola alapítójáról és vezetőjéről

- Dr. Csizmadia Andrásról

BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Karon

Főállású oktató
Főiskolai docens

szakújságíró, borszakértő,
a Magyar Bor Akadémia tagja


Publikációi:

Jegyzetek

Bor-Schola jegyzetek-tansegédletek

Szakkönyvek

Ünnepi Menük (Különleges étel- összeállítások jeles napokra) 1995. Magyar Könyvklub és az Officina Nova közös kiadása, 64 oldal. Szerző.
Levesek Mártások Egytálételek. 1992 Officina Nova kiadása. Műfordítás.
Halak, rákok és a tenger gyümölcsei. 1993  Officina Nova kiadása,  Műfordítás, Szaklektorálás.
Étkeink és illő Boraink Harmóniája. 2005,  Borscola Kft kiadása, szerző
Étel-Bor Iránytű. 2006 Innova-Print Kft kiadása,  szerző

Könyvek, könyvrészletek

Egri Borok Könyve. 1997, Szelényi Ház kiadó,  társszerző
Gabonakonyha. 2002, Timp Kiadó,  társszerző
Ehető Virágok. 2004, Timp Kiadó, szaklektor és társszerző
Halételek Timp Kiadó társzerző

Magyar nyelvű folyóiratok / cikkek

1992 óta folyamatos publikációk, Food-Service Magyarország c. szaklapban 1998-ig.
1998/99 A vendég című szaklapban,
1998-tól Vendéglátás c. szaklapban állandó rovatok 2007-ig.
2000-től a Konyhaművészet című szaklapban állandó rovatok.
2005-től 2007-ig a Magyar Konyha című szaklapban állandó rovatok.
Közben rendszeres cikkek egyéb szaklapokban.

How to choose the best web hosting company and put your business to the next level.
Banner
Joomla Templates designed by Joomla Hosting